Zostałem wyleczony z AZS

Alergeny, testy, diety, odczulanie.

Zostałem wyleczony z AZS

Postprzez tomlec » Pn lis 26, 2007 11:29 am

Uzywałem maści sterydowych one mi nie pomogły. Prowadzą do zaniku naskórka. Maść 999 chińskiej firmy 999 do kupienia poza siecią aptek ponieważ chińczycy nie zgodzili się na rejestrację jej w Polsce nie chcą podać składu - nie ma w jej składzie sterydów. Jestw jej składzie kamfora i zespół ziół. Stosowałem również dietę przeciwgrzybiczna, płukanie jelit - hydrokolon - tj. głęboka lewatywa (przemywa zalegające w jelitach strzępki grzybni perforujące jelita). Miałem dłonie cieknące osoczem nic nie mogłem robić byłem u kresu sił miałem na utrzymaniu rodzinę 5 dzieci. Teraz mam zdrowe ręce. Pojawiają się pęknięcia, ale naskórek się odbudował w 99,9%.
Pozdrawiam
Tomasz Lechowski
tomlec@poczta.onet.pl
chyba wiem jak pomóc waszym dzieciom bo mnie wyleczono z azs
tomlec
Pierwsze koty za płoty

Postprzez Orshi » Pn lis 26, 2007 5:51 pm

Chyba jednak nie, Tomku ;)
Maść chińska zawiera sterydy i szeroko o tym pisaliśmy w tym wątku Maść 999
I know, the past will catch you up as you run faster,
I know, the last in line is always called a bastard,
I know, I know.
Orshi
Mędrzec wioskowy

Re: Zostałem wyleczony z AZS

Postprzez dexter » Wt lis 27, 2007 10:27 am

tomlec napisał(a):Maść 999 chińskiej firmy 999 do kupienia poza siecią aptek ponieważ chińczycy nie zgodzili się na rejestrację jej w Polsce nie chcą podać składu - nie ma w jej składzie sterydów.

Widzę tu jakiś koszmarny brak logiki. Skoro twierdzisz, że nie chcą podać składu, to skąd pewność że nie zawiera sterydu?

Oczywiście ta maść zawiera silny steryd - dexametazon.

Również nieprawdopodobne jest, żeby uczciwa firma farmaceutyczna nie zgodziła się na rejestrację swojego leku w jakimkolwiek kraju. Po prostu ten lek nie jest w stanie przejść naszych procedur rejestracyjnych. Nie ma badań potwierdzających, że maść nadaje się do stosowania (nie wiadomo, jak i jak długo można go stosować). Nie ma ulotki po polsku, ani po angielsku, ani w jakimkolwiek europejskim języku.

tomlec, link do tematu o maści 999 jest podany wyżej, tam możesz kontynuować dyskusję - oczywiście po uprzednim zapoznaniu się z poprzednimi wypowiedziami.
dexter
Administrator

Powrót do Alergie: alergeny, testy, diety